Blog

Miért hoztunk létre gyászcsoportot?

2020. február 8-án, látható előzmények nélkül hoztunk létre egy új Facebook csoportot, melynek a "Szívemben őrizlek – Segítő csoport állatuk elvesztését gyászolóknak" nevet adtuk. Mivel ez a téma első pillantásra nehezen illeszthető be a Debra 24-en megszokott tartalmak (ügyeletinfók, elsősegély, helyes tartásmód, állatjóllét) sorába, talán nem haszontalan, ha e csoport létrehozásának hátterét és miértjét bővebben is kifejtjük.

Hogyan NE akciózzunk?

Közeledik a tavasz, ezzel együtt várhatóan újra megszaporodnak a nyomtatásban, a honlapokon, a közösségi médiában meghirdetett, az állategészségügyi prevenció ösztönzésére, szemléletformálásra és forgalomélénkítésre egyaránt használható szolgáltatási és/vagy termék akciók. Ebben a cikkben az árkedvezménnyel kecsegtető hirdetésekre vonatkozó törvényi szabályozást járjuk körül. Írásunkat ezért elsősorban ezen hirdetések jövőbeli feladóinak, azaz az állatorvosoknak ajánljuk.

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 2. rész – A Top 12 válogatás

Az előző részben részletesen taglaltuk, az ügyfelek milyennek szeretnék látni egy állatorvosi praxis Facebook oldalát. Tökéletes mintapéldát nem találtunk, ellenben kiválogattunk 12 olyan hazai oldalt, melyek a jelenlegi mezőnyben tartalmilag a legjobbnak találtattak.

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 1. rész

Jelen cikk első felében - a beérkező vélemények alapján - az állattartók szempontjait összegezzük és elemezzük. E szakasz tanulmányozását minden állatorvos figyelmébe ajánljuk, függetlenül attól, oldala bekerült-e végül a Top 12-be, vagy sem, mégpedig a következők miatt.