állatorvos

Hogyan NE akciózzunk?

Közeledik a tavasz, ezzel együtt várhatóan újra megszaporodnak a nyomtatásban, a honlapokon, a közösségi médiában meghirdetett, az állategészségügyi prevenció ösztönzésére, szemléletformálásra és forgalomélénkítésre egyaránt használható szolgáltatási és/vagy termék akciók. Ebben a cikkben az árkedvezménnyel kecsegtető hirdetésekre vonatkozó törvényi szabályozást járjuk körül. Írásunkat ezért elsősorban ezen hirdetések jövőbeli feladóinak, azaz az állatorvosoknak ajánljuk.
Címkék

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 2. rész – A Top 12 válogatás

Az előző részben részletesen taglaltuk, az ügyfelek milyennek szeretnék látni egy állatorvosi praxis Facebook oldalát. Tökéletes mintapéldát nem találtunk, ellenben kiválogattunk 12 olyan hazai oldalt, melyek a jelenlegi mezőnyben tartalmilag a legjobbnak találtattak.

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 1. rész

Jelen cikk első felében - a beérkező vélemények alapján - az állattartók szempontjait összegezzük és elemezzük. E szakasz tanulmányozását minden állatorvos figyelmébe ajánljuk, függetlenül attól, oldala bekerült-e végül a Top 12-be, vagy sem, mégpedig a következők miatt.