Helló, doki!

Ezen az oldalon található cikkeinket elsősorban állatorvosok, állategészségügyi dolgozók, állatorvostan-hallgatók és a szakma iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk.

CIKK
Praxismenedzsment 1x1 - Nyitva tartás, zárva tartás és ami ezekkel jár. Tájékoztatás a Facebookon.

CIKK
Sajnos más szolgáltatói szektorokban is tapasztalható, hogy egyes emberek nincsenek azzal tisztában, hogy azt, hogy a szolgáltatást igénylők közül kiből lesz ténylegesen ügyfél, hogy ki kap szolgáltatást és ki nem, a szolgáltató dönti el. Cikkünkből megtudhatod, melyik az az 5 eset, amikor köteles és melyik az a 8+1 eset, amikor jogosult megtagadni az állategészségügyi szolgáltatást egy állatorvos.

CIKK
Közeledik a tavasz, ezzel együtt várhatóan újra megszaporodnak a nyomtatásban, a honlapokon, a közösségi médiában meghirdetett, az állategészségügyi prevenció ösztönzésére, szemléletformálásra és forgalomélénkítésre egyaránt használható szolgáltatási és/vagy termék akciók. Ebben a cikkben az árkedvezménnyel kecsegtető hirdetésekre vonatkozó törvényi szabályozást járjuk körül. Írásunkat ezért elsősorban ezen hirdetések jövőbeli feladóinak, azaz az állatorvosoknak ajánljuk.

CIKK
Az előző részben részletesen taglaltuk, az ügyfelek milyennek szeretnék látni egy állatorvosi praxis Facebook oldalát. Tökéletes mintapéldát nem találtunk, ellenben kiválogattunk 12 olyan hazai oldalt, melyek a jelenlegi mezőnyben tartalmilag a legjobbnak találtattak.

CIKK
Jelen cikk első felében - a beérkező vélemények alapján - az állattartók szempontjait összegezzük és elemezzük. E szakasz tanulmányozását minden állatorvos figyelmébe ajánljuk, függetlenül attól, oldala bekerült-e végül a Top 12-be, vagy sem, mégpedig a következők miatt.

CIKK
A maja naptár nem túl bőbeszédű 2022-vel kapcsolatban, annál konkrétabbak viszont a 2012. évi CXXVII. törvény vonatkozó sorai. Vajon milyen sorsra jutnak majd az egyszemélyes vidéki praxisok? Mire elég a hátralévő időszak? Válaszok nincsenek, aggódunk.

CIKK
A sertések élettani, viselkedéstani sajátosságainak és szükségleteinek behatóbb tanulmányozására, továbbá nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel egy petíció azt az ausztrál állatorvost, aki egy nagy nézettségű televíziós adásban rakott karikát a házikedvencként tartott James orrába.